Чајни колачи со кокос

Колачи со кокос 300гр.
Бар Код:5319991516625
Пакување:12/1
Тарифен број:1905 31 99 00
Рок на траење: 12 месеци
Картони на палета: 64
Висина на палета:180cm
Димензија на кутија:385х285х200

 

Чајни колачи со вкус на путер

Колачи со вкус на путер 300гр.
Бар Код:5319991516618
Пакување:12/1
Тарифен број: 1905 31 99 00
Рок на траење: 12 месеци
Картони на палета: 64
Висина на палета:180cm
Димензија на кутија:385х285х200

 

Чајни колачи со вкус на ванила

Чајни колачи со вкус на ванила 400гр.
Бар Код:5310342002408
Пакување:8/1
Тарифен број: 1905 31 99 00
Рок на траење: 12 месеци
Картони на палета: 80
Висина на палета:195cm
Димензија на кутија:385х290х175

 

Чајни колачи со вкус на ванила

Чајни колачи со вкус на ванила 700гр.
Бар Код:5310342002415
Пакување:8/1
Тарифен број: 1905 31 99 00
Рок на траење: 12 месеци
Картони на палета: 80
Висина на палета:195cm
Димензија на кутија:385х290х175