КОНТАКТ

ДПТУ Екстра ФУДС ДООЕЛ

Аргир Манасиев Бр.81

Гевгелија

 

e-mail: info@ekstrafuds.mk

 

Работно време:
Понеделник – Петок 8 – 16ч

Follow us