Ролери со вкус на портокал 300гр.

Пакување 8 парчиња

Бар код: 5319991516076

Ролери со вкус на ванила

Ролери со вкус на ванила 300гр.

Пакување 8 парчиња

Бар код: 5319991516113

Ролери со вкус на лешник

Ролери со вкус на лешник 300гр.

Пакување 8 парчиња

Бар код: 5319991516069

Чоколадо ролери

Ролери чоколадирани 300гр.

Пакување 8 парчиња

Бар код: 5319991516052