SWEET LAND

ДПТУ Екстра ФУДС ДООЕЛ Бул.Гевгелија Бр.18 Гевгелија, е основана на 30.05.2013год.

На почетокот на своето основање компанијата се бави со увоз и 20.11.2017год. компанијата отвара подружница за производство на слатки (чајни колачи, торти) во свежа состојба и бисквити (кекси), под брендот SWEET LAND.

За нас

Производство

Фабриката се простира на површина од 680м2. Исто така фабриката располага и со магацински простор за скалидарење на готов производ од 200м2. Фабриката е сместена на ул.Аргир Манасиев бр.18 во Гевгелија, на патот Гевгелија – Ски Центар Кожуф.

Фабриката го поседува и европскиот стандард за квалитет и безбедност на храна HACCP system and PASS 220, а се имплментира и стандардот ISO.

Ние сме мала компанија која се стреми кон големи успеси која со своето знаење планираме да се развиеме и да бидеме конкуренти на домашниот и на европскиот пазар.

Comment

  1. Пингување: buy chloroquine online
  2. Пингување: levitra vs viagra
  3. Пингување: cheap viagra fast shipping
  4. Пингување: cialis 20 mg
  5. Пингување: order viagra online
  6. Пингување: how long does cialis last
  7. Пингување: lumigan eye drops cost
  8. Пингување: best time to take viagra 50mg
  9. Пингување: buy hydroxychloroquine online
  10. Пингување: cialis 20mg

Comments are closed.